Door een samenhangende integrale benadering geven we Zeeuwse doelgroepen de mogelijkheid om Zeeuwse maaltijden met Zeeuwse ingrediënten volgens de seizoenen tot in hun keuken bezorgd te krijgen. Hiermee:

– leveren we een concrete bijdrage aan de provincie breed gedragen transitie naar een volhoudbare landbouw;
– geven we de mogelijkheid voor de kok om samen met de boer een teeltplan op te stellen, de logistiek van regionaal voedsel en op een professionele wijze verzorgd en aangeleverd te krijgen en (waar gewenst) regionaal voedsel bewerkt tot een voedzame, gezonde maaltijd aangeleverd te krijgen;
– krijgt de consument (zorg, school, medewerker) een eerlijke, verse maaltijd met ingrediënten van dichtbij;
– wordt de agri-foodketen versterkt en een ketenaanpak in één organisatie gerealiseerd (ketenverlenging van teelt tot maaltijd en alles daartussen);
– wordt de verbinding tussen consument en primaire agrarische productie versterkt;
– wordt een constructieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van de leefstijl van Zeeuwen. Met een verminderde zorgvraag, respectievelijk verbeterde prestaties tot gevolg;
– wordt de mogelijkheid geboden om een Zeeuwse oplossing te bieden voor Eerstelijns Voedingszorg voor mensen met (bijvoorbeeld) kauw- en slikproblemen (dysfagie).

Wordt u onze nieuwe partner? Neem contact met ons op en we gaan graag met u aan tafel!